Ronma Solar i le Intersolar 2024 i Pasila, Faʻamalamalamaina le Lumanaʻi Laiti a Amerika Latina

Intersolar Amerika i Saute 2024, o le faʻaaliga sili ona tele ma sili ona faʻaalia i le la i Amerika Latina, na faia ma le mamalu i le New International Exhibition Center o North i Sao Paulo, Pasila, mai ia Aokuso 27 i le 29, taimi Pasila. 600+ kamupani sola i le lalolagi atoa na potopoto faʻatasi ma faʻamumuina le miti lanu meamata o lenei eleele vevela. I le avea ai o se uo tuai o le faʻaaliga, ua faia e Ronma Solar se poto masani PV sili ona faʻatuatuaina ma taua mo tagata faʻatau.

Intersolar 20241

I le avea ai ma tamaoaiga sili ona tele i Amerika Latina, o le maketi PV a Pasila e tele lona gafatia. Ua avea Ronma Solar ma Pasila o se maketi taua mo le lalolagi atoa i tausaga talu ai, ma ua faʻaauau pea ona faʻateleina ana tupe faʻafaigaluega i le itulagi. Mai le pasiaina o le INMETRO certification i Pasila i le faatuina o se ofisa lala i le ogatotonu o Sao Paulo, ua saunia e le REMA le pito sili ona lelei PV oloa oloa i Pasila ma Amerika Latina tagata faatau e ala i maketi i totonu o le lotoifale ma tulaga maualuga oloa, ma ua ausia maketi ofoofogia. i'uga. E tusa ai ma faʻamatalaga a le BNEF, o le a faʻaopoopo e Pasila le 15-19GW o le faʻaogaina o le la i le 2024, lea e maua ai se avanoa tele mo le atinaʻeina o Ronma Solar i le itulagi.

Intersolar 20242

I le faʻaaliga o lenei tausaga, ua aumaia ai e Ronma Solar le tele o faʻaogaina o le N-TOPCon bifacial modules, faʻatasi ai ma le mana mai le 570 W i le 710 W, faʻatasi ma 66, 72 ma 78 versions, e faʻafetaui atoatoa manaʻoga o faʻaaliga eseese. ma talosaga. O nei modules e matagofie i foliga vaaia ma sili ona lelei i le faʻatinoga, faʻatasi ai ma le lelei o le maualuga o le faʻatuatuaina, maualuga le lelei, maualuga o le vevela ma le maualalo o le attenuation, lea e fetaui lelei ma suiga o le tau o le maketi Pasila. E taua le taʻua o le pusa faʻapipiʻi o modules faʻaaogaina le tekonolosi faʻapipiʻi laser, lea e foia atoatoa ai lamatiaga saogalemu e mafua mai i le puʻupuʻu i totonu o le pusa faʻatasi ma tuʻuina atu i tagata faʻaoga le puipuiga sili atu ona faʻatuatuaina. E le gata i lea, na faʻalauiloaina foi e Ronma Solar le Dazzle Series of colorful modules mo le taimi muamua i Intersolar Brazil, lea e tuʻufaʻatasia lelei le puipuiga o le siosiomaga maualalo-carbon ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e aumaia ai le tele o filifiliga eseese mo tagata faʻaoga.

Intersolar 20243

Sa mafanafana le siosiomaga o le nofoaga o faaaliga. O le siamupini o le Ipu a le Lalolagi o Denilson na faia se foliga mata'ina i le potu o Ronma ma le ipu siamupini a Pasila - o le Ipu a Hercules, ma faatosina mai ai le toatele o tagata fiafia e pue ata ma saini saini, lea na faaosofia ai le fiafia o le nofoaga atoa, ma foliga matagofie o le F4 tupu o Alvaro. Na faaopoopo e Cho nisi mea taua i le vaaiga. E le gata i lea, o le tele o mea faamanatu faʻapitoa ma faʻailoga mataʻutia na tuʻuina atu i le faʻailoga laki, ma tuʻu ai le tele o taimi fiafia. I le Itula Fiafia, sa matou talatalanoa ma uo tuai ma fou e uiga i le lumanaʻi o le la PV alamanuia, o se aafiaga tauia!

Intersolar 20244

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le maketi Latina Amerika, o loʻo faʻamaoni Ronma Solar e faʻalauteleina lana pisinisi i Pasila ma Latina Amerika. I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea e Ronma Solar le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o oloa faʻaola photovoltaic maualuga i le maketi i le lotoifale, ma aumaia ai le tele o aʻafiaga lelei i le suiga o le malosi lanumeamata i Pasila ma Latina Amerika.


Taimi meli: Sep-02-2024